LEGO komt mogelijk met betaald klantenprogramma

LEGO

LEGO komt in de nabije toekomst mogelijk met een betaald programma voor zijn klanten. Volgens het Duitse PromoBricks heeft het bedrijf in het LEGO VIP Rewards Centre een enquête gehouden, waarbij er twee modellen werden voorgesteld.

LEGO VIP

Momenteel is er voor LEGO-fans alleen een gratis VIP-programma beschikbaar waarmee klanten punten kunnen scoren. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor kortingscodes (5% van het aankoopbedrag) en andere beloningen, waaronder digitale content en kleine LEGO-sets. Verder kunnen VIP-leden soms specifieke sets eerder bestellen.

Het betaalde programma dat LEGO overweegt komt met enkele nieuwe voordelen. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd en ook wordt er bij iedere bestelling een gratis cadeau meegeleverd. Daarnaast krijgen abonnees eerder toegang tot bepaalde producten, zoals limited edition sets en oudere sets die niet langer geproduceerd worden. Een andere verandering is de mogelijkheid om gebruikte stenen in te leveren in ruil voor punten of kortingen. Beide programma worden voorgesteld met een maandelijks bedrag van €4,99.

Programma 1

Het eerste programma richt zich vooral op het bouwen van LEGO-sets. Op de afbeeldingen is te zien dat er alternatieve bouwinstructies worden aangeboden, waarmee je iets nieuws kunt bouwen met je oude stenen. Verder is er digitale LEGO-portemonnee zichtbaar en een digitale collectie, waar je je eigen sets en bouwwerken kunt bewaren.

Programma 2

Het tweede programma is gericht op creativiteit en leren. Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan begeleide bouwcursussen van verschillende niveaus of om het eigen creatieve profiel te laten bepalen met behulp van een test.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

2 Reacties

  1. Programma 1 kan me wel bekoren, alternatieve bouw instructies zijn altijd leuk, het recycling programma snap ik alleen minder goed, vanuit ecologische oogpunt misschien een logische stap anderzijds is lego net zo ontwikkeld dat oude steentjes gewoon verder gebruikt kunnen worden.

    Reageer
    • Dat vermoed ik wel. Misschien handig voor mensen die nog veel losse steentjes hebben en deze toch niet meer gaan gebruiken. Ben zelf vooral benieuwd naar de sets die niet langer in productie zijn. Of dit alles €4,99 per maand waard is, vraag ik me overigens wel af.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten