LEGO Legacy: Heroes Unboxed nu beschikbaar voor iOS en Android

LEGO

LEGO Legacy: Heroes Unboxed is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Android. LEGO maakte dinsdag bekend dat de release op donderdag 27 februari zou plaatsvinden, echter kan de mobiele game nu al worden gedownload.

LEGO Legacy: Heroes Unboxed

De game draait om het verzamelen van klassieke en moderne LEGO-minifiguren- en -sets in digitale vorm om vervolgens een team samen te stellen en deel te nemen aan gevechten en avonturen. Gameloft bracht zelfs een bezoek aan de LEGO Vault in Billund om klassieke sets, minifiguren en instructies te onderzoeken om ze zo authentiek mogelijk te ontwerpen voor LEGO Legacy: Heroes Unboxed.

Er werd eerder dit jaar al een trailer voor LEGO Legacy: Heroes Unboxed vrijgegeven. In de video zien we Captain Redbeard van de in 1989 uitgebracht LEGO-set 6270, die uit zijn stoffige doos op de zolder komt en na al die jaren op avontuur gaat.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten