LEGO komt vermoedelijk met nieuwe Stranger Things-set

LEGO

Het is alweer twee jaar geleden dat LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down werd uitgebracht. De set kwam net op tijd uit voor de release van het derde seizoen van Stranger Things op Netflix. Dit jaar lijkt er iets vergelijkbaars te gaan gebeuren, want de eerste trailer voor het vierde seizoen is vrijgegeven en LEGO heeft niet veel later ook zelf een teaser gepubliceerd.

Op vrijdag publiceerde LEGO op zijn Twitter-account een afbeelding van een minifiguur die reikt naar een aantal rode LEGO-stenen. Dit is een recreatie van de scene uit de onlangs uitgebracht voor het vierde seizoen van Stranger Things. Hoewel het minifiguur en scène bestaande onderdelen bevatten, lijkt de afbeelding te onthullen dat LEGO van plan is om nieuwe Stranger Things-sets te produceren. Het is nog onbekend wanneer het vierde seizoen van start gaat, waardoor we vermoedelijk ook nog even moeten wachten op een nieuwe set van LEGO.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten