LEGO markeert sets die binnenkort uit de handel gaan

LEGO

LEGO is in september begonnen met het markeren van sets die binnenkort uit de handel worden genomen. Mocht je nog een van deze sets willen bemachtigen, dan is het aankomende VIP-weekend een goed moment. Je ontvangt op zaterdag 20 november en zondag 21 november namelijk dubbele VIP-punten, waarmee je 10% van het aankoopbedrag kan inwisselen als korting op een toekomstige aankoop. Daarnaast zijn er nog twee cadeaus te bemachtigen. Onder het aanbod bevinden zich ook enkele exclusieve sets, waaronder de achtbaan, garage op de hoek en de locomotief. Dit is vermoedelijk nog maar het begin, want er zouden nog veel meer sets met pensioen kunnen gaan.

Binnenkort uit de handel

LEGO Technic

LEGO Creator 

LEGO Stranger Things

LEGO Harry Potter 

LEGO Art

LEGO Ideas

LEGO City

LEGO Star Wars

LEGO Jurrasic World

LEGO Minecraft

LEGO Disney

LEGO Seasonal 

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten