LEGO Marvel 76214 Black Panther: War on the Water voor de laagste prijs ooit

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Marvel

LEGO Marvel 76214 Black Panther: War on the Water is in de aanbieding bij LEGO. De set is momenteel in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop beschikbaar voor €53,99, dat is een korting van 40% op de adviesprijs van €89,99. De set is elders niet goedkoper te verkrijgen. Daarnaast kun je de set nog combineren met dubbele Insiders-punten en twee cadeaus bij aankoop: LEGO 40611 Year of the Dragon (vanaf €85) en LEGO 40605 Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket (vanaf €50). Wees er snel bij, want in andere landen is de set al uitverkocht.

LEGO Marvel 76214 Black Panther: War on the Water

De set is gebaseerd op de Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever en moet de eindstrijd van de helden tegen Namor voorstellen. LEGO Marvel 76214 Black Panther: War on the Water is een zwart schip dat bekendstaat als de Royal Sea Leopard uit Black Panther: Wakanda Forever.

De set bevat twee launchers en verschillende extra’s, waaronder een kerker, wapen- en munitieopslagvakken, gereedschap en twee bouwbare drones. Beide drones, die geplaatst kunnen worden op het dek, hebben twee launchers en intrekbare rotors. Er worden minifiguren meegeleverd van M’Baku, Okoye, Shuri als Black Panther, Ironheart MK2 en King Namor.

  • Setnummer: 76214
  • Naam: Black Panther: War on the Water
  • Thema: Marvel
  • Aantal stenen: 545
  • Aantal minifiguren: 5
  • Prijs: €53,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Releasedatum: 1 oktober 2022
In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten