‘LEGO Marvel Avengers Tower 40334 keert weer terug als geschenk bij aankoop’

LEGO LEGO Marvel

De tweede helft van het jaar is bijna aangebroken en dat betekent dat LEGO ook weer een aantal extraatjes gaat meeleveren wanneer je een bestelling plaatst via de officiële LEGO Shop. Volgens de Duitse website PromoBricks brengt LEGO binnenkort weer een populair cadeau terug: LEGO Marvel Avengers Tower 40334. Dat is slecht nieuws voor de verkopers die de (gratis) set voor een fors bedrag aanbieden op Marktplaats en eBay, want iedereen krijgt nogmaals de kans om de LEGO marvel Avengers Tower te bemachtigen.

Het is nog onbekend wanneer de promotie beschikbaar wordt gemaakt, maar er zou een kans bestaan dat de set vanaf volgende week al beschikbaar is als een geschenk. Helaas zal de promotie daardoor niet te combineren zijn met de Endgame-poster die je tot en met 16 juni ontvangt bij een Marvel-aankoop van ten minste 35 euro. Voor de LEGO Marvel Avengers Tower 40334 moet je naar alle waarschijnlijkheid een aankoop doen van LEGO Marvel Super Heroes-artikelen met een minimale aankoopwaarde van 75 euro. De set bestaat uit 211 stenen en is geschikt voor leeftijden van 10 jaar en ouder.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten