‘LEGO Marvel Avengers Tower 40334 keert weer terug als geschenk bij aankoop’

LEGO LEGO Marvel

De tweede helft van het jaar is bijna aangebroken en dat betekent dat LEGO ook weer een aantal extraatjes gaat meeleveren wanneer je een bestelling plaatst via de officiële LEGO Shop. Volgens de Duitse website PromoBricks brengt LEGO binnenkort weer een populair cadeau terug: LEGO Marvel Avengers Tower 40334. Dat is slecht nieuws voor de verkopers die de (gratis) set voor een fors bedrag aanbieden op Marktplaats en eBay, want iedereen krijgt nogmaals de kans om de LEGO marvel Avengers Tower te bemachtigen.

Het is nog onbekend wanneer de promotie beschikbaar wordt gemaakt, maar er zou een kans bestaan dat de set vanaf volgende week al beschikbaar is als een geschenk. Helaas zal de promotie daardoor niet te combineren zijn met de Endgame-poster die je tot en met 16 juni ontvangt bij een Marvel-aankoop van ten minste 35 euro. Voor de LEGO Marvel Avengers Tower 40334 moet je naar alle waarschijnlijkheid een aankoop doen van LEGO Marvel Super Heroes-artikelen met een minimale aankoopwaarde van 75 euro. De set bestaat uit 211 stenen en is geschikt voor leeftijden van 10 jaar en ouder.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten