LEGO Masters komt in najaar 2024 terug met Ruben Nicolai

LEGO

LEGO Masters keert in het najaar van 2024 terug bij RTL en VTM. Het vierde seizoen zal worden gepresenteerd door Ruben Nicolai en Kürt Rogiers, na een teleurstellend laatste seizoen onder leiding van Jamai Loman.

LEGO Masters 2024

De eerste twee seizoenen van LEGO Masters werden ook gepresenteerd door Ruben Nicolai van RTL en Kürt Rogiers namens VTM. Tijdens deze seizoenen waren de kijkcijfers uitstekend; het eerste seizoen trapte in april 2020 af met bijna 1,6 miljoen kijkers en het tweede seizoen in 2021 begon zelfs met 1,8 miljoen kijkers. Het derde seizoen in 2022, met Jamai als presentator, bleef het kijkersaantal meestal beperkt tot maximaal 700.000, waarbij moet worden opgemerkt dat de eerste twee seizoenen plaatsvonden tijdens de coronapandemie.

RTL hoopt dat Nicolai het miljoenenpubliek weer kan terugbrengen. “Daar ben ik graag voorzichtig mee. Hoe hoger je opgetild wordt, hoe harder je er weer kunt worden afgetrapt. Maar ik ben blij dat ik LEGO Masters weer mag overnemen van Jamai en dat het in mijn agenda past. Ik heb er onwijs veel zin in,” zei Nicolai in RTL Boulevard.

Het is mogelijk om je aan te melden voor het nieuwe seizoen via de website van RTL. De afleveringen worden in het najaar op RTL 4 en VTM uitgezonden.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

7 Reacties

 1. Wat fijn dat er weer van die Lego kunstenaars op t.v komen. Wij vinden het een erg leuk programma!

  Reageer
  • How about nikolai is super arctic and afternoon moyer date from my dad

   Reageer
 2. Ik heb met veel plezier meegedaan aan seizoen 3 en kan het iedereen van harte aanraden!
  (En leuk om mezelf hier weer terug te zien, samen met mijn brickbuddy Wouter!)

  Reageer
 3. He mag ik ook een keer mee doen met mij maat fynn kunnen we heel veel bouwen ik ben twaalf en mij vriend ook

  Reageer
 4. Ik heb vorig jaar met pijn in mijn hart niet meer gekeken.
  Jamai is een schat, alleen kon hij het programma niet vlottrekken.
  Heel erg zonde.
  Heb wel weer zin in Lego Masters met Ruben en Kürt.

  Reageer
  • Oeps daar moet 2022 staan.

   Reageer
 5. Jamai Loman is naar mijn mening niet geschikt voor zo’n groot programma.
  Hij kon het programma niet dragen met het gevolg dat het programma met teleurstellende kijkcijfers te maken kreeg (+/- 700.000).
  Jamai Loman kan zich beter bezig houden met zijn eigen programma “The Secret Singers”.
  Dat is ’n compact en leuk programma voor hem alleen.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten