LEGO Masters seizoen 2 start vanavond op RTL 4

LEGO

Het tweede seizoen van LEGO Masters gaat vanavond om 20:00 van start op RTL 4. Vorige week werd de eerste aflevering al uitgezonden in België op VTM vanwege de voetbalwedstrijd van de Rode Duivels volgende week. De programmering van LEGO Masters loopt vanaf volgende week weer gelijk. Ruben Nikolai en Kurt Rogiers zijn net als vorig jaar de presentatoren van het programma, maar er is gekozen voor een nieuwe Brickmaster.

Lees ook → LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute beschikbaar als GWP in LEGO Shop

© RTL/William Rutten

LEGO Masters seizoen 2

In 2021 gaan acht teams uit Nederland en België de strijd met elkaar aan om de prijs van €25.000 te winnen en de LEGO Masters-bokaal te bemachtigen. Dit zijn de teams die deelnemen aan het tweede seizoen:

De creaties van de teams worden beoordeeld door de Brickmaster, een expert op het gebied van LEGO. Voor het tweede seizoen is er gekozen voor Jonathan Bennink, designmanager bij LEGO Creative Play Lab en onder andere verantwoordelijk voor de LEGO Super Mario-serie. De Brickmaster wordt bijna iedere aflevering bijgestaan door een gast jurylid. Samen kijken zij naar het verhaal, de schaal, fantasie en techniek en het gast jurylid weet als expert alle ins en outs van het te bouwen werk.

De teams gaan in de eerste aflevering van LEGO Masters seizoen 2 een pretpark bouwen. De teams krijgen verschillende thema’s toegewezen: ijswereld, spoken, piraten, dinosauriërs, sprookjes, ruimtevaart, tropen en het oude Egypte. Ze hebben 15 uur de tijd om een themawereld voor het pretpark te creëren en daarbij moet er minstens één bewegend element in het project zijn verwerkt.

LEGO Masters was vorig jaar een groot succes en de eerste aflevering trapte af met maar liefst 1,6 miljoen kijkers.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten