LEGO MINDSTORMS (31313) EV3 nu met 30% korting in LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO MINDSTORMS (31313) EV3 is niet langer in productie en zal spoedig verdwijnen. Dat resulteert doorgaans in hogere prijzen, maar LEGO heeft opmerkelijk genoeg zelf besloten om de set met 30% korting aan te bieden voor €279,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. Het betreft de versie met Nederlandse instructies. De set is elders verkrijgbaar voor €294,95 (adviesprijs €399,99) en bovendien ontvang je ook nog eens 2100 VIP-punten waarmee je een kortingscode voor je volgende bestelling kan aanvragen. Gratis bezorging in Nederland en België.

Lees ook → LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor gaat EV3 vervangen

Combineer de veelzijdigheid van LEGO-bouwspeelgoed met de meest geavanceerde technologie die LEGO heeft ontwikkeld: met LEGO MINDSTORMS EV3 gaat er een wereld open van lopende, pratende en denkende robots die allerlei opdrachten kunnen uitvoeren. Voer een reeks spannende missies uit: gebruik de intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde EV3 programmeer-app voor tablet om TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen en te programmeren – en creëer dan je eigen programma’s. Ontdek een nieuw niveau van robot-technologie met de bijbehorende EV3 software voor pc en Mac, met een geavanceerde versie van de bekende programmeer-interface. Gebruik de gratis Robot Commander app op je tablet of smartphone of de bij elke set geleverde infrarood afstandsbediening om direct aan de slag te kunnen gaan.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten