LEGO Minifigure Factory maakt personaliseren van torso’s mogelijk

LEGO

In de Verenigde Staten is in de online LEGO Shop een nieuw bètaprogramma gelanceerd waarmee bouwers minifiguren kunnen personaliseren met zelfgemaakte ontwerpen. Op dit moment is LEGO Minifigure Factory nog niet beschikbaar in de Europese webshop, maar wel in enkele LEGO Stores waaronder in Amsterdam.

LEGO Minifigure Factory

Het creëren van je eigen ontwerp in de LEGO Minifigure Factory kost $11,99 per minifiguur en dat betekent waarschijnlijk een prijs van €11,99 in Europa. Je kiest het hoofd, haar, benen, accessoires en torso. De torso kan worden gepersonaliseerd met de elementen die in de ontwerper zijn te vinden, helaas is het niet mogelijk om je eigen afbeelding te uploaden. Naast verschillende sjablonen en motieven kun je ook tekst op de torso laten printen. Je kan de ontwerper hier uitproberen, maar het is niet mogelijk om het minifiguur te laten verzenden.

LEGO introduceerde in mei in de Nederlandse en Belgische online LEGO Shop het Build a Minifigure-programma. Zoals de naam al aangeeft maakt dit het mogelijk om je eigen minifiguur samen te stellen uit een assortiment aan onderdelen. Bouwers kunnen een hoofd, kapsel/hoofdeksel, bovenlichaam, benen en accessoires kiezen. Build a Minifigure was al beschikbaar in de fysieke LEGO Stores, maar geeft fans die niet in de buurt wonen van een winkel ook de mogelijkheid om hun minifiguren samen te stellen.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten