LEGO Monkie Kid-serie gepresenteerd: vanaf 16 mei te koop in LEGO Shop

LEGO LEGO Monkie Kid

Er gaal al geruime tijd geruchten over een nieuwe LEGO-serie genaamd Monkie Kid, maar vandaag zijn de sets eindelijk officieel aangekondigd. Er worden acht sets uitgebracht en deze zullen vanaf 16 mei exclusief beschikbaar zijn in de LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de sets hier bestellen.

LEGO Monkie Kid

Monkie Kid zou zich volgens eerdere informatie nadrukkelijk op de Aziatische markt richten, maar het blijkt nu dat de sets ook direct in Europa verschijnen. Het verhaal achter de Monkie Kid-serie is geïnspireerd door het 500 jaar oude verhaal van de Monkey King uit de Chinese roman Journey to the West, hoewel LEGO er zijn eigen creatieve twist aan heeft gegeven. Monkie Kid is een gewone jongen die de legendarische staf van Monkey King ontdekt en de uitverkorene wordt. Met hulp van zijn vrienden moet Monkie voorkomen dat de Demon Bull King en de Bull Clones de stad overnemen.

LEGO Monkie Kid 80006 White Dragon Horse Bike

LEGO Monkie Kid 80007 Iron Bull Tank

LEGO Monkie Kid 80008 Monkie Kid’s Cloud Jet

LEGO Monkie Kid 80009 Pigsy’s Food Truck

LEGO Monkie Kid 80010 Demon Bull King

LEGO Monkie Kid 80011 Red Son’s Inferno Truck

LEGO Monkie Kid 80012 Monkey King Warrior Mech

LEGO Monkie Kid 80013 Monkie Kid’s Team Secret HQ

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten