LEGO Mosaic Maker (40179) in de aanbieding voor €59,99 (40% korting)

LEGO

Goed nieuws voor LEGO-fans die niet in de buurt van een LEGO Store wonen, want vanaf vandaag is de Mosaic Maker (40179) beschikbaar via de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. De dienst maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete foto om te zetten tot een mozaïek van LEGO-stenen.

Update 14/10/23 → De set is nu in de aanbieding voor €59,99 (normaal €99,99/40% korting). Daarnaast ontvang je op alle aankopen dubbele Insiders-punten en LEGO 40596 Magic Maze (vanaf €150).

LEGO Mosaic Maker (40179)

De Online Mosaic Maker is nu ook beschikbaar in het Nederlands en werkt kinderlijk eenvoudig. Je selecteert een foto van bijvoorbeeld je gezin, huisdier of huis, waarbij het is aanbevolen om een foto van zo dichtbij mogelijk te maken voor de meeste details. Daarna gaat LEGO er een mozaïek van maken en kun je de stijl personaliseren, het contrast aanpassen en in- of uitzoomen op de foto.

Tevreden met het resultaat? Voltooi het proces en download het LEGO Mosaic geheel kosteloos. Print de bouwinstructies en gebruik de Mosaic Maker (40179)-set, die natuurlijk alle steentjes bevat, om het portret na te bouwen met LEGO. Je mag zoveel ontwerpen creëren als je wilt, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten