LEGO Mosaic Maker (40179) weer te koop in Online LEGO Shop

LEGO

Goed nieuws voor LEGO-fans die niet in de buurt van een LEGO Store wonen, want vanaf vandaag is de Mosaic Maker (40179) beschikbaar via de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. De dienst maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete foto om te zetten tot een mozaïek van LEGO-stenen.

LEGO Mosaic Maker (40179)

De Online Mosaic Maker is nu ook beschikbaar in het Nederlands en werkt kinderlijk eenvoudig. Je selecteert een foto van bijvoorbeeld je gezin, huisdier of huis, waarbij het is aanbevolen om een foto van zo dichtbij mogelijk te maken voor de meeste details. Daarna gaat LEGO er een mozaïek van maken en kun je de stijl personaliseren, het contrast aanpassen en in- of uitzoomen op de foto.

Tevreden met het resultaat? Voltooi het proces en download het LEGO Mosaic geheel kosteloos. Print de bouwinstructies en gebruik de Mosaic Maker (40179)-set, die natuurlijk alle steentjes bevat, om het portret na te bouwen met LEGO. Je mag zoveel ontwerpen creëren als je wilt, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten