LEGO Night Mode: officiële verlichtingsets voor Tree House, Hogwarts Castle, Ford Mustang en Downtown Diner

LEGO

Fans hebben er al lange tijd om gevraagd, maar binnenkort komt LEGO dan toch eindelijk met zijn eigen verlichtingssets. De website Brickset heeft enkele foto’s gepubliceerd van de sets die onder de naam Night Mode op de markt zullen worden gebracht. Deze sets werden getoond op het LEGO World Kopenhagen-evenement en hebben ook al prijzen gekregen, hoewel ze nog niet te koop lijken te zijn. Er zijn tot nu toe foto’s verschenen van vier verlichtingsets voor Tree House, Hogwarts Castle, Ford Mustang en Downtown Diner.

→ Update: Het lijkt momenteel om een test te gaan waarbij LEGO de interesse peilt van mensen in de winkels. De verpakkingen zijn leeg en kunnen daardoor ook niet worden aangeschaft. Een release lijkt daarmee nog niet zeker te zijn en ook kunnen de prijzen nog veranderen.

“We hebben gezien dat de media inmiddels op de hoogte is van de verlichtingsets in LEGO World. We wilden jullie laten weten dat dit slechts een test is die we in het Lead User Lab uitvoeren. Zoals je je misschien nog weet, denken we dat de verlichting super interessant is en ook zijn we tegenwoordig meer betrokken bij de fanbase voor volwassenen. We weten dat veel volwassen fans van ze houden, dus we wilden meer onderzoek doen en de aantrekkingskracht op consumenten begrijpen. Tot nu toe hebben we veel feedback van consumenten ontvangen. We hopen dat deze bevindingen in de toekomst een potentieel proefproject kunnen helpen opbouwen”, zo laat LEGO in een reactie weten.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

1 Reactie

  1. Die can Hogwarts is super mooi maar veel te duur.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten