‘LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City verschijnt voorjaar 2021’

LEGO LEGO 18+ LEGO NINJAGO

In het voorjaar van 2021 kunnen fans van de Ninjago-serie mogelijk weer uitkijken naar een nieuwe D2C-set: LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City. Dat komt enigszins als een verrassing, omdat de film drie jaar geleden voor het eerst op het grote scherm werd vertoond en de hype inmiddels allang voorbij is.

LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City

LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City bevat 3000 tot 4000 stenen en minstens 19 minifiguren, waaronder heel veel inwoners van Ninjago City, zoals de ninja’s Kai en Zane. De set krijgt volgens het Duitse PromoBricks een prijskaartje van €299,99 en wordt in de eerste helft van volgend jaar verwacht. Op de onderstaande afbeelding is de omlijning van de set te zien. Zoals je kunt zien bestaat de set uit twee delen. Het zou gaan om plaat van 16 × 32 en eentje van 32 × 32. Net als bij de vorige modellen zijn deze uitgerust met veel blauwe, transparante 1 × 2 tegels die water moeten voorstellen. Op de kleinste van de twee panelen staat een rode pagode met zwarte, gebogen daken. Je ziet ook een soort kleine brug en veel groen.

Op de grotere plaat staan twee gebouwen die aan torens doen denken. Beiden zijn vrij klein van formaat, maar elk minstens vijf verdiepingen hoog. De ruimte ertussen op de bodemplaat wordt weer gevuld met 1 × 2 tegels. De vloeren zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, zo zijn er witte, beige, rode, groene en gele buitengevels. De torens zijn met elkaar verbonden via de tweede en derde verdieping. Aan kant van de grotere toren is er ook een turkoois-kleurige structuur met een donker dak. Verder groeit er een boom door de voorkant van deze toren. Op de linkertoren staat een Japanse kersenboom.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

1 Reactie

  1. Oeiii dan toch maar een lening afsluiten om City aan te schaffen voordat hij straks echt niet meer te betalen is.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten