LEGO publiceert toffe video’s van The Stranger Things LEGO 75810 The Upside Down

Eerder vandaag onthulde LEGO de The Stranger Things LEGO 75810 The Upside Down en als onderdeel van de introductie werd er ook een video voor de set gepubliceerd op YouTube. De show vindt plaats in de jaren tachtig en daarom heeft LEGO besloten om de video in VHS-stijl uit te brengen. LEGO-ontwerper Justin Ramsden toont in de video enkele unieke details van The Stranger Things LEGO 75810 The Upside Down.

The Stranger Things LEGO 75810 The Upside Down bestaat uit in totaal 2287 stukjes en wordt geleverd met acht figuren: Eleven, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, Chief Jim Hopper en Demogorgon. De set heeft in Nederland en België een adviesprijs gekregen van €199,99 en is vanaf 15 mei te bestellen door LEGO VIP-leden, terwijl de volledige release op 1 juni volgt.

Eind 2021 gaan er weer een hoop LEGO-sets met pensioen. Mocht je nog een van de sets van dit overzicht willen bemachtigen, dan doe je er verstandig aan om er zo snel mogelijk bij te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten