LEGO Rebuild the World: knotsgekke teaser verschenen

LEGO

LEGO heeft op Twitter een knotsgekke teaser gepubliceerd waarin een thee drinkende leeuw, een jager met LEGO-boog en een duiker op een bruiloft zijn te zien. De teaser gaat gepaard met de woorden ‘Coming Soon’, echter heeft vrijwel niemand een idee met welk project LEGO op de proppen komt. De Duitse website StoneWars suggereert dat het te maken zou kunnen hebben met een recent minifiguur en de titel ‘Rebuild the World’.

LEGO Rebuild the World

In de korte video wordt deze titel geen enkele keer genoemd en zien we alleen mensen en dieren met levensgrote LEGO-accessoires zoals een boog, bakers en een bos bloemen. Maar wat heeft ‘Rebuild the World’ dan met deze teaser te maken? Daarvoor moeten we enkele dagen terug in de tijd, want op 12 september publiceerde Brickset een document voor een nieuw minifiguur: LEGO 40432 Rebuild the World.

Het minifiguur lijkt verdacht veel op de outfit van de jager: shirt met stropdas en camouflagejas. Daarnaast komt ook het gezicht met bril en baard overeen met de persoon in de video. Op de afbeeldingen is de boog alleen vervangen door een wortel en op zijn hoofd bevinden zich konijnenoren.

De kans is groot dat het project als LEGO Rebuild the World wordt gepresenteerd, maar desondanks hebben we geen idee wat we van het project kunnen verwachten. LEGO zal spoedig met meer informatie komen.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten