Laatste dag: veel LEGO-sets scherp geprijsd tijdens Bol.com 7-daagse

LEGO LEGO aanbiedingen

De Bol 7-daagse is vandaag van start gegaan en ook zijn er verschillende LEGO-sets in de aanbieding. We hebben natuurlijk de beste deals weer voor je op een rij gezet, inclusief een vergelijking met de concurrentie. Daarnaast gaat Amazon Nederland met de prijzen mee en enkele geselecteerde accounts krijgen ook nog eens €5 extra korting.

LEGO aanbiedingen

Amazon

Een flink aantal accounts op Amazon Nederland komen in aanmerking voor €5 korting op je volgende aankoop vanaf €25. Open deze link om te kijken of je ook in aanmerking komt voor de promotie. Mocht dat het geval zijn, dan moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Activeer de korting door op de knop ‘korting toevoegen’ te klikken.
  2. Voeg producten toe aan je winkelwagen voor minimaal €25 (alleen producten die door Amazon zelf worden verkocht).
  3. De €5 korting wordt automatisch toegepast op je bestelling. Let op, want dit is pas zichtbaar op de laatste stap van het betaalproces.
  • De Aanbieding is alleen geldig tussen 16 maart 2022 en 30 maart 2022.
  • De korting is beperkt beschikbaar en alleen voor de eerste 5.000 klanten.

De tweede actie is eveneens niet beschikbaar voor iedereen, maar geeft je eveneens dezelfde korting. Controleer via deze link of je in aanmerking komt. Ontvang €5 korting op je volgende aankoop vanaf €25. Voeg de actiecode ‘AMAZONVIJF‘ toe tijdens het betalen van je bestelling. Deze actie is alleen geldig tussen 16 maart 2022 en 30 maart 2022 en beperkt tot 5.000 coupons.

LEGO Technic

LEGO Creator Expert

LEGO DC

LEGO Art

LEGO Architecture

LEGO City

LEGO Super Mario 

LEGO Marvel

LEGO NINJAGO

LEGO Friends

Bol.com

LEGO Technic

LEGO Creator Expert

LEGO DC

LEGO Art

LEGO Architecture

LEGO City

LEGO Super Mario 

LEGO Marvel

LEGO NINJAGO

LEGO Friends

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

1 Reactie

  1. Voordat het hier op de website stond al besteld bij bol. Helaas is de levering uitgesteld van de Tumbler. Nu staat hij er ook al niet meer op voor gemelde prijs.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten