LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition nu beschikbaar voor pre-order

LEGO LEGO Games LEGO Star Wars

In augustus werd LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition gepresenteerd tijdens Gamescom 2020. De game had oorspronkelijk in 2020 moeten verschijnen, maar werd helaas uitgesteld naar de lente van 2021. Mocht je er zeker van willen zijn dat je het exclusieve minifiguur van Luke Skywalker met een pak Blue Milk ontvangt, dan is het nu mogelijk om een pre-order voor de Deluxe Edition te plaatsen.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt een Standard en Deluxe Edition. Het is belangrijk om te weten dat de minifiguur alleen wordt meegeleverd met de Deluxe Edition. Bovendien bevat deze versie van de game zes DLC-personagepakketten voor Rogue One: A Star Wars Story, The Mandalorian, Star Wars: The Bad Batch en meer.

Standard Edition

Deluxe Edition

Beleef onvergetelijke momenten en aanhoudende actie, verteld met de unieke LEGO humor. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de meest uitgebreide LEGO Star Wars-game tot nu toe. Het bevat alle negen Skywalker-films, zoals het langverwachte slot van de reeks, Star Wars: The Rise of Skywalker. In de game, die in 2021 verschijnt, duiken spelers in de uitgebreide saga en kunnen ze talloze personages en voertuigen gebruiken om hun eigen unieke reis door het universum te maken.

De polybag toont Luke die knipoogt en een pak Blue Milk vasthoudt met Tatooine op de achtergrond.

Spelers kunnen bij het begin beginnen met Star Wars: The Phantom Menace, de originele trilogie aanvangen met Star Wars: A New Hope of direct starten met Star Wars: The Last Jedi of Star Wars: The Rise of Skywalker, die allebei hun LEGO Star Wars-speldebuut maken. Van de Geonosis-woestijn tot de moerassen van Dagobah en de sneeuwvelden van de Starkiller-basis: als speler kun je elke planeet altijd opnieuw bezoeken, in welke volgorde je maar wilt. Je hebt de vrijheid om in het hele universum op avontuur te gaan.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten