LEGO Store Berlijn uitgerust met LEGO Minifigure Factory

LEGO

Fans kunnen in de Berlijnse LEGO Store hun eigen minifiguur laten afdrukken in de nieuwe LEGO Minifigure Factory. De LEGO Minifigure Factory werd vorig jaar al geïntroduceerd om een nieuwe ervaring in LEGO Stores te introduceren, echter waren dit slechts tijdelijke evenementen.

LEGO Minifigure Factory

De LEGO Minifigure Factory is inmiddels aangekomen in de LEGO Store in Berlijn en klanten kunnen voor 11,99 euro een op maat gemaakt minifiguur afdrukken met een eigen ontwerp of door gebruik te maken van vooraf ingestelde sjablonen. PromoBricks heeft enkele foto’s van de machine gepubliceerd, hoewel het niet duidelijk is of deze ervaring permanent is in Berlijn of dat dit opnieuw een proef is.

Naast een minifiguur kan er ook een 1 x 3 gemaakte steen worden afgedrukt. Het minifiguur en de steen worden geleverd in een speciale verpakking met een ontwerp in fabrieksstijl om het unieke souvenir te laten zien.

Het is de eerste keer dat LEGO fans de mogelijkheid biedt om een volledig gepersonaliseerd minifiguur te maken gezien het feit dat de LEGO Store in Berlijn een Flagship LEGO-winkel is, bestaat de kans dat de ervaring in de toekomst wordt uitgerold naar andere grote LEGO-winkels, waaronder die in Amsterdam. In Amsterdam komt er voor het einde van 2019 een Flagship LEGO-winkel met allerlei spannende innovaties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun gezicht omzetten in een mozaïek van LEGO-stenen met de Mozaïek Maker. Verder krijgt de store verschillende items die verwijzen naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten