LEGO Store Utrecht opent zijn deuren in oktober in Hoog Catharijne

LEGO

In juli maakte LEGO bekend dat het twee winkels gaat openen in Nederland: een Flagship LEGO Store in Amsterdam en een gewone Store in Utrecht. Het was tot op heden nog onbekend op welke locaties de winkels zouden komen, maar inmiddels is duidelijk geworden dat Utrecht in oktober een LEGO Store krijgt in de Zuidpassage van Hoog Catharijne.

LEGO Store in Utrecht

De opening van de LEGO Store in Utrecht valt samen met LEGO World, het jaarlijkse evenement dat tijdens de herfstvakantie in de Jaarbeurs plaatsvindt. Wanneer en waar de Amsterdamse Flagship LEGO Store zijn deuren gaat openen is vooralsnog onbekend, hoewel dit nog voor Kerstmis zal gebeuren.

In Amsterdam komt er een Flagship LEGO-winkel met allerlei spannende innovaties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun gezicht omzetten in een mozaïek van LEGO-stenen met de Mozaïek Maker. Verder krijgt de store verschillende items die verwijzen naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur. “We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

De winkels in Amsterdam en Utrecht krijgen daarnaast een brede selectie van de nieuwste LEGO-sets en ook zullen er exclusieve evenementen worden georganiseerd, zoals gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel. Daarnaast bieden deze gloednieuwe LEGO-winkels alle nieuwe producten die alleen verkrijgbaar zijn in LEGO-winkels en via shop.lego.com. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

1 Reactie

 1. LEGO Store Hoog Catharijne Utrecht heeft een veel te beperkt Lego-aanbod en waardeloos personeel.
  Ik kwam voor een Technic Xl Motor 88014 en die hadden ze niet op voorraad en wilden ze ook niet bestellen.
  Ik moest zelf maar via Brick-nog iets de motor bestellen. Nb deze motor is de meest gebruikte motor in Lego-bouwpakketten. Ze hebben alleen maar bouwdozen en 5 kleuren steentjes, en dat noemt zich Logo-store.
  ga dan alsjeblieft helemaal Online, beter dan zo’n waardeloze winkel.
  Ik raad alle vrienden, kennissen aan om via Bol.com Lego te bestellen. Betere aanbiedingen en sneller leveren en klantvriendelijker dan LEGO.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten