LEGO Stores komen naar Nederland: Amsterdam en Utrecht openen eind 2019

LEGO

De geruchten deden al enige tijd de ronde, maar LEGO heeft officieel aangekondigd dat het twee LEGO Stores in Nederland gaat openen. De winkels in Amsterdam en Utrecht zullen net voor Kerstmis hun deuren openen. LEGO maakte de exacte locaties van de winkels nog niet bekend.

LEGO Stores in Nederland

In Amsterdam komt er een Flagship LEGO-winkel met allerlei spannende innovaties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun gezicht omzetten in een mozaïek van LEGO-stenen met de Mozaïek Maker. Verder krijgt de store verschillende items die verwijzen naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

“We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

De winkels in Amsterdam en Utrecht krijgen een brede selectie van de nieuwste LEGO-sets en ook zullen er exclusieve evenementen worden georganiseerd, zoals gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel. Daarnaast bieden deze gloednieuwe LEGO-winkels alle nieuwe producten die alleen verkrijgbaar zijn in LEGO-winkels en via shop.lego.com. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy.

Alison Wood, District Senior Manager UK, Benelux en Scandinavia bij LEGO zegt: “Bouwtalenten van alle leeftijden kunnen zich in de nieuwe winkels in Amsterdam en Utrecht laten inspireren en vermaken met de talloze speelmogelijkheden. Of je nu 2 of 92 bent, er is altijd wel iets om enthousiast over te worden.”

De Flagship LEGO-winkel in Amsterdam en LEGO-winkel in Utrecht openen later dit jaar en dat zal gepaard gaan met een groot openingsfeest en verschillende acties. Het doel is dat de winkels voor Kerstmis hun deuren openen; een openingsdatum is nog niet aangekondigd.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten