LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down komt tijdelijk met exclusieve poster

LEGO

Fans van de serie Stranger Things ontvangen een gratis exclusieve poster wanneer ze LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down bestellen in de officiële LEGO Shop. De poster wordt in beperkte oplage uitgebracht en zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Op de poster ontdekken Mike, Dustin en Lucas de fiets van Will in het spookachtige bos.

Deze promotie is ontstaan uit een samenwerking tussen LEGO en T3 om de premiere van het derde seizoen van Stranger Things te vieren. Er zijn wereldwijd 10.000 posters beschikbaar en om er een te bemachtigen moeten Nederlandse en Belgische fans LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down aan hun digitale mandje toevoegen en vervolgens de code WILL invoeren.

Het aanbod valt samen met een prachtige promotie voor VIP-leden. Tot en met 7 juli ontvangen zijn namelijk dubbele VIP-punten bij aankopen en dat betekent dat je bij aanschaf van LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down een korting krijgt van €19,99 op je volgende bestelling.

Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten