LEGO toont releasedatum LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

LEGO LEGO Harry Potter

Volgens LEGO komt er iets magisch aan, echter kunnen wij al verklappen dat het bedrijf hier verwijst naar LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley. Foto’s van de set verschenen vorige week al op Instagram, maar van een officiële aankondiging is nog altijd geen sprake. Daar komt spoedig verandering in, want LEGO heeft op zijn eigen site een interactieve campagne gelanceerd. Daarnaast lijkt de LEGO Shop te suggereren dat Wegisweg niet op 1 september, maar op 31 augustus wordt gelanceerd.

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

Het Deense bedrijf laat bouwers ‘door de stenen’ gaan door ze een QR-code te laten bouwen. Deze code kun je bouwen met de stenen die je al in huis hebt. Gebruik een bouwplaat van 32 x 32 noppen en een selectie LEGO-stenen in lichte en donkere, contrasterende kleuren. Download de patroonkaart in de LEGO Shop (NL/BE) en bedek de juiste blokjes op de basisplaat. Klaar met bouwen? Scan de QR-code om door te stenen te gaan en werp een ‘eerste’ blik op LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley.

Na de lekken van de afgelopen weken heeft LEGO nu min of meer bevestigd dat LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley volgende week zal verschijnen. LEGO heeft ook onthuld dat zowel de officiële presentatie als de start van de verkoop vermoedelijk op 31 augustus zal plaatsvinden. De set krijgt naar verluidt een prijskaartje van €399,99 en wordt exclusief in de LEGO Shop gelanceerd. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

Een release op 31 augustus zou een kleine teleurstelling zijn, omdat er op 1 september twee Harry Potter-promoties van start gaan en het nog maar de vraag is of er dan nog voorraad is. Het is overigens ook mogelijk dat de set op 31 augustus wordt aangekondigd, gevolgd door de release een dag later. Onder het aanbod bevindt zich onder andere de BrickHeadz-set met Hagrid & Buckbeak.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten