LEGO Train 40 Years 40730 wordt later dit jaar cadeau bij aankoop

LEGO

Op de servers van LEGO bevinden zich enkele nieuwe sets die nog niet officieel zijn aangekondigd, waaronder LEGO Train 40 Years 40730. Deze trein wordt vermoedelijk gratis meegeleverd bij aankopen in de LEGO Online Shop vanaf een bepaalde aankoopwaarde. Het is momenteel nog onbekend wanneer LEGO Train 40 Years 40730 beschikbaar wordt gemaakt.

Een afbeelding van hogere kwaliteit is helaas nog niet beschikbaar.

De locomotief van LEGO kan je bekend voorkomen, want het is gebaseerd op de locomotief van 7810 LEGO Trains Push-Along Steam Engine. De set werd uitgebracht in 1980 en bestaat uit 97 onderdelen en een minifiguur. LEGO lijkt met deze toevoeging het 40-jarig jubileum van deze set te vieren. Onduidelijk is nog waarom er voor deze set is gekozen, want in 1980 verschenen er in totaal maar liefst 28 LEGO-treinsets. Mogelijk heeft het te maken met het feit dat de oude locomotief geen motor bevatte.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

2 Reacties

  1. Geachte,
    ik ben feitelijk op zoek naar het baterijen aanhangwagentje voor de oude locomotief.
    Komt die ook terug of is er een hbruikbaar alternatief?

    Dank bij voorbaat voor uw antwooord.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten