LEGO viert opening Campus met exclusieve Architecture-set (4000038)

LEGO LEGO Architecture

Na vijf jaar bouwen en plannen vierde de LEGO Group afgelopen dinsdag de officiële opening van zijn hypermoderne Campus op het hoofdkantoor in Billund, Denemarken. De campus is ontworpen door C.F. Møller Architects en beslaat 54.000 vierkante meter. Het creëert een werkplek voor ongeveer 2000 personen.

LEGO Architecture 4000038 LEGO Campus

Ter viering van de opening heeft LEGO voor zijn medewerkers ook een speciale set ontworpen: LEGO Architecture 4000038 LEGO Campus. Op sociale media hebben verschillende ontwerpers (James May en George Gilliatt) van het bedrijf foto’s gedeeld van de set. Het model bestaat uit 1494 stenen en zal helaas niet los worden verkocht. Deze set is namelijk alleen uitgedeeld aan LEGO-medewerkers en zal in de toekomst op sites als eBay en BrickLink voor extreem hoge prijzen worden aangeboden.

De LEGO Campus is ontworpen om een speelse, inclusieve en collaboratieve omgeving te bieden die werknemers in staat stelt om de beste speelervaringen voor kinderen over de hele wereld te ontwikkelen. Een belangrijk element in LEGO Campus is het ‘People House’ een concept ontwikkeld in nauwe samenwerking met werknemers dat een ruimte biedt voor alle collega’s om te netwerken en te spelen tijdens en na werktijd.

Het ‘People House’, dat voor het eerst werd ontworpen in 2014, is slechts een van de vele voorzieningen op de campus die een flexibelere werk- en speelomgeving mogelijk maken en een afspiegeling vormen van de hybride werkstijl die in de hele LEGO Group wordt gehanteerd. De faciliteiten omvatten onder meer: een ultramoderne fitnessstudio, creatieve workshopruimte, een LEGO-gastgezin voor bezoekende werknemers, een bioscoop, een buitenpark, een activiteitenzone, een keuken om samen te koken en te netwerken en een gezondheidskliniek. Familieleden van werknemers zijn ook welkom om gebruik te maken van de faciliteiten.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten