LEGO Vintage Caps vanaf 12 april verkrijgbaar in VIP Reward Centre

LEGO LEGO aanbiedingen

Vanaf dinsdag 12 april om 12:00 Nederlandse tijd zijn er in het VIP Reward Centre drie LEGO Vintage Caps beschikbaar. Je kan de exclusieve petten alleen bemachtigen door LEGO VIP-punten uit te geven.

LEGO Vintage Caps

De petten met het Octan- of Classic Space-logo zijn ontworpen voor volwassenen en deze modellen kosten 2400 punten, wat neerkomt op een prijs van ongeveer €16. Beide petten zijn voorzien van een versleten effect, die je tot een echte fan van vroeger zal maken. Je mag van ieder model 1 exemplaar bestellen. Beschikbaar in het Nederlandse en Belgische Reward Centre.

De gele pet met het hoofd van een minifiguur aan de voorzijde is een kindermodel. Deze variant is verkrijgbaar voor 1600 punten, omgerekend ongeveer een waarde van €10,50. Van deze pet mag je twee exemplaren per account bestellen. Beschikbaar in het Nederlandse en Belgische Reward Centre.

Voor alle VIP-beloningen heb je natuurlijk een gratis af te sluiten LEGO VIP-lidmaatschap nodig en voldoende punten van eerdere bestellingen. Deze VIP-punten wissel je in voor een van de Vintage Caps, waarna je een voucher ontvangt die je aan een toekomstige bestelling kan toevoegen. Je hebt 60 dagen de tijd om de code in te wisselen. Let op, want je kan maximaal 1 fysieke goodie aan je bestelling toevoegen. Mocht je de drie petten willen bemachtigen, dan zal je drie losse orders moeten plaatsen.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten