LEGO VIP Lunch Tin nu beschikbaar in VIP Rewards Centre

LEGO

Vanaf 1 september is er in het Nederlandse en Belgische LEGO VIP Rewards Centre weer een nieuw item beschikbaar: LEGO VIP Lunch Tin. Deze lunchtrommel is voorzien van een retrodesign met een klassieke LEGO-reclameopdruk uit 1965. Je kan het item bemachtigen door 2500 punten in te wisselen, wat neerkomt op een waarde van €16,66. Na het inwisselen van de VIP-punten ontvang je een code die je gebruikt bij het plaatsen van een bestelling in de LEGO Shop. Let op, want deze code is 60 dagen geldig en je kan slechts één VIP-code per bestelling gebruiken.

LEGO VIP Rewards Centre

LEGO VIP Lunch Tin is uitgerust met een handvat en meet 20 cm breed, 16 cm hoog en 7 cm diep. De afbeelding op de voorkant van de Tinnen Lunchbox is gebaseerd op een oude advertentie die werd gebruikt om LEGO-producten te promoten in de jaren ’60.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten