LEGO VIP-programma vernieuwd: exclusieve sets, punten verdienen zonder aankopen en nog veel meer

LEGO LEGO VIP

LEGO heeft zijn VIP-programma vernieuwd en fans kunnen vanaf vandaag hun punten inwisselen voor exclusieve items. Het eerste wat onmiddellijk opvalt is het nieuwe uiterlijk van de pagina met een frisse blauwe tint. VIP-leden die inloggen op de LEGO-website krijgen daarnaast verschillende nieuwe functies te zien, waaronder de mogelijkheid om exclusieve producten met punten te kopen.

LEGO VIP

In het verleden konden VIP-leden deelnemen aan winacties, maar de punten kunnen nu ook worden gebruikt voor een LEGO Iconic VIP-set, Ford Mustang-sleutelhanger en een selectie aan Marvel-posters. Daar hebben verschillende fans direct gebruik van gemaakt, want LEGO DC Super Heroes Bat-pod (15.000 punten) is inmiddels al uitverkocht. Daarnaast kunnen punten worden ingewisseld voor tickets voor LEGOLAND, LEGO Discovery Centers en het LEGO House.

Er is nog meer goed nieuws, want de LEGO VIP-punten vervallen niet langer na 24 maanden. De nieuwe regel is dat je punten 18 maanden na de laatste aankopen vervallen. Dit betekent dat als je één keer per anderhalf jaar in de LEGO Online Shop of Brand Stores winkelt, je punten geldig blijven en je kunt zo lang als je wilt verzamelen. Verder kun je je punten nog steeds inwisselen voor korting op je volgende aankoop.

Een andere nieuwe functie van het VIP-programma is het verdienen van punten zonder iets te kopen. Je krijgt minstens 25 punten voor eenvoudige taken, zoals het beantwoorden van vragen of het bezoeken van LEGO op Facebook/Instagram.

Nog niet in het bezit van een LEGO VIP-account? Het creëren van een account doe je hier volledig gratis en kan direct tijdens het plaatsen van een bestelling in de LEGO Store.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten