LEGO VIP-programma wordt binnenkort gewijzigd: meer punten te verdienen

LEGO

Het LEGO VIP-programma wordt binnenkort geüpdatet en inmiddels is het bedrijf ook begonnen met het teasen van de nieuwe versie van het populaire beloningsprogramma. Het is alweer de nodige jaren geleden dat de papieren kaart en stempels werden ingeruild voor een plastic kaart die gekoppeld is aan een account op de website van LEGO.

LEGO VIP

VIP-leden kunnen op dit moment punten verzamelen door producten te kopen in de officiële webshop van LEGO of in een van de LEGO Brand Stores, echter zijn er veranderingen op komst. Volgens een e-mail biedt het vernieuwde programma ‘meer punten’, ‘geweldige exclusieve producten’ en ‘epische LEGO-ervaringen’.

Volgens LEGO kunnen VIP-leden straks elke dag punten verdienen op verschillende manieren. Daarnaast zijn de punten veel flexibeler. Je kunt korting krijgen op je favoriete product, maar je krijgt ook ervaringen en exclusieve cadeaus, ongeacht hoeveel punten je bezit. VIP-leden moeten in de nabije toekomst het nieuwe Rewards Centre gebruiken voor een kortingscode. Kies het aantal punten en je ontvang een code voor je korting.

→ Lees ook: Schrijf je hier in voor het nieuwe LEGO VIP-programma

Het is verder duidelijk geworden dat de VIP-kaart digitaal wordt, hoewel de fysieke kaart voorlopig nog steeds kan worden gebruikt. De vervaldatum van de VIP-punten wordt iedere keer gereset wanneer je een aankoop doet, waardoor ze minimaal 18 maanden zijn te gebruiken, mits er binnen dat tijdsbestek een aankoop wordt gedaan.

Zorg ervoor dat je VIP-account geregistreerd is, want deze functies zullen binnenkort worden geïntroduceerd.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten