LEGO VIP Reward Centre krijgt binnenkort twee nieuwe retrosleutelhangers

LEGO

LEGO viert dit jaar zijn 90ste verjaardag en dat doet niet alleen met de komst van LEGO Icons 10305 Lion Knight’s Castle en 10497 Galaxy Explorer, want ook in het VIP Reward Centre zijn verschillende leuke items te vinden. Op dit moment kun je kiezen uit een retrosleutelhanger met het LEGO-logo uit 1950, twee retrocaps met daarop het klassieke Space- of Octan-logo, een poster met alle klassieke LEGO-logo’s en een lenticulaire sticker van de iconische houten eend die verandert in een model van LEGO-stenen.

LEGO Retro Spinning Keychain

Het aanbod in het VIP Reward Centre zal spoedig worden uitgebreid met twee nieuwe sleutelhangers: LEGO draaiende retrosleutelhanger 1958 (5007092) en retrosleutelhanger 1964 (5007091). Beide sleutelhangers hebben volgens LEGO een waarde van €12 en zullen later dit jaar te verkrijgen zijn voor 950 VIP-punten.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten