LEGO Winter Seasonal 2020-sets voor kerst zijn nu te koop in LEGO Shop

LEGO LEGO BrickHeadz

Er zijn vanaf vandaag vijf nieuwe LEGO Winter Seasonal-sets te koop. In de Amerikaanse LEGO Shop werden de afbeeldingen en productgegevens van de kerstversieringen vorige maand al gepubliceerd, maar nu zijn de set ook in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop te vinden.

LEGO Winter Seasonal 2020

LEGO Iconic 40426 Kerstkrans 2-in-1

Tel af tot Kerstmis met deze LEGO Iconic 40426 Kerstkrans 2-in-1. Deze bouwset bevat groenblijvende bladelementen die eeuwig leven betekenen en heeft geïllustreerde instructies om 2 prachtige decoratieve ontwerpen te helpen maken: een grote, bouwbare rode strik en een andere met 4 van stenen gebouwde kaarsen die de 4 weken van advent voorstellen. Een leuk, seizoensgebonden geschenk voor kinderen vanaf 9 jaar. Het zal elk huis een feestelijk tintje geven wanneer het aan de muur wordt gehangen, als tafeldecoratie wordt gebruikt of op een andere manier wordt tentoongesteld.

LEGO BrickHeadz 40425 Notenkraker

LEGO BrickHeadz 40425 Notenkraker is een recreatie van de notenkrakerprins uit het beroemde kerstverhaal. Dit speciale BrickHeadz-model heeft een mond die open en dicht kan en wordt, in overeenstemming met het kerstthema, geleverd met een kerstboom en cadeautjes. Het model is voorzien van een stevige basisplaat om het model eenvoudig te plaatsen naast andere BrickHeadz-personages. Het is een geweldig cadeau voor BrickHeadz-verzamelaars en elk kind met Kerstmis.

LEGO 854037 Christmas Ornament Santa

Ho ho ho! Vier de feestdagen met deze schattige, bouwbare LEGO 854037 Christmas Ornament Santa. Een prachtig cadeau voor kinderen en leuk voor LEGO-fans van alle leeftijden met een van stenen gebouwde kerstman, een kerstboom met decoratieve elementen en cadeaus. Geplaatst in de transparante plastic kerstbal met rode strik, voegt deze vrolijke feestelijke scène een vleugje LEGO-charme toe aan de kerstversieringen in elk huis.

LEGO 854038 Christmas Ornament Reindeer

Kinderen en volwassenen die dol zijn op LEGO-sets en de feestdagen zullen uitkijken naar deze bouwbare LEGO 854038 Christmas Ornament Reindeer-kerstboomballenset met een schattig rendier in een doorzichtige kerstbal. Veel plezier met het bouwen van het model, plaats het in de kerstbal en bevestig het decoratieve lint om een vleugje feestelijke LEGO-vreugde aan elke kerstboom te geven.

LEGO Iconic 854050 Snowman & Reindeer Duo

Creëer een gezellige kerstsfeer met deze LEGO Iconic 854050 Snowman & Reindeer Duo-bouwset. Een leuk, feestelijk cadeau-idee voor kinderen en LEGO-fans van alle leeftijden met van stenen gebouwde sneeuwman en rendier. Het bouwpakket bevat geïllustreerde instructies, zodat zelfs LEGO-beginners in de familie vol vertrouwen kunnen bouwen. Beide modellen hebben een sticker en een touwtje zodat het tussen andere kerstversieringen kan worden opgehangen. Vrolijk kerstfeest allemaal!

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten