LEGO x Adidas A-ZX sneaker: kleurrijke ZX8000 met LEGO-elementen

LEGO

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar de LEGO x Adidas-samenwerking is vandaag dan toch ook officieel aangekondigd. LEGO heeft op Twitter en andere sociale media de eerste glimpen van de aankomende A-ZX sneaker gepubliceerd.

LEGO x Adidas

Adidas heeft geen gloednieuw model ontworpen, want de sneaker is in de basis een uiterst kleurrijke ZX8000 met gele veters, een gele tussenzool, een rode zool en een blauwe hak. De voering is zwart, het LEGO logo is op de tong genaaid en op de veters is een groene 2×3 steen geregen.

Naast de sneaker is ook de doos in de vorm van een LEGO-steen te zien. Op de barcode is de datum van 25-09-2020 zichtbaar en het is aannemelijk dat de sneakers op deze datum worden aangekondigd en/of in de verkoop gaan.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten