LEGO x Adidas A-ZX sneaker: kleurrijke ZX8000 met LEGO-elementen

LEGO

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar de LEGO x Adidas-samenwerking is vandaag dan toch ook officieel aangekondigd. LEGO heeft op Twitter en andere sociale media de eerste glimpen van de aankomende A-ZX sneaker gepubliceerd.

LEGO x Adidas

Adidas heeft geen gloednieuw model ontworpen, want de sneaker is in de basis een uiterst kleurrijke ZX8000 met gele veters, een gele tussenzool, een rode zool en een blauwe hak. De voering is zwart, het LEGO logo is op de tong genaaid en op de veters is een groene 2×3 steen geregen.

Naast de sneaker is ook de doos in de vorm van een LEGO-steen te zien. Op de barcode is de datum van 25-09-2020 zichtbaar en het is aannemelijk dat de sneakers op deze datum worden aangekondigd en/of in de verkoop gaan.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten