LEGO x Adidas Kids Collection 2021 nu beschikbaar in LEGO Shop

LEGO

In de tweede helft van 2020 kondigden LEGO en Adidas een samenwerking aan voor de komende jaren. De eerste LEGO x Adidas-collectie verscheen in december en lijn voor kinderen is sinds deze week ook te koop in de Nederlandsche LEGO Shop, Belgische LEGO Shop en de Adidas Shop. Momenteel je ontvang je de set LEGO 40416 ijsbaan cadeau wanneer je €150 of meer uitgeeft in de LEGO Shop.

Lees ook → Zes nieuwe LEGO x Adidas ZX 8000-sneakers in aantocht

LEGO x Adidas Kids Collection 2021

De eerste collectie van LEGO x Adidas is zeer kleurrijk en bestaat uit schoenen, broeken, T-shirts, jassen en onesies voor de jongste kinderen. Beide bedrijven hebben aangegeven zich te zullen richten op zowel volwassenen als kinderen. Een groot deel van de producten worden exclusief door Adidas en LEGO verkocht en komen ook niet op de vrije markt.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten