LEGO x adidas Ultra Boost DNA (Limited Edition) wordt op 8 april gelanceerd

LEGO

LEGO x Adidas Ultra Boost DNA is de volgende sneaker die voor volwassenen wordt uitgebracht. De schoen wordt op 8 april 2021 om 10:00 Nederlandse tijd exclusief gelanceerd in de Adidas Online Shop. Er bestaat een kans dat er nog een hele kleine selectie wordt aangeboden in het VIP-gedeelte van de LEGO Shop, maar de vorige keer waren dat slechts enkele exemplaren.

LEGO x adidas Ultra Boost DNA

De LEGO x adidas Ultra Boost DNA kan worden gepersonaliseerd, want de transparante strepen aan de zijkanten van de schoen zijn compatibel met LEGO en kunnen worden opgevuld met 2 x 2 tegels om het uiterlijk te veranderen. Deze nieuwe LEGO-sneaker krijgt net als de overige Ultra Boost DNA-modellen een prijskaartje van €160. Voor de LEGO-steentjes hoef je niet te zorgen, want er worden rode, groene, blauwe en gele tegels meegeleverd.

Het is vermoedelijk verstandig om er snel bij te zijn, want dit soort exclusieve sneakers zijn doorgaans binnen een minuut volledig uitverkocht. Adidas-klanten met een Gamechanger- of Icon-status kunnen op 6 april al een pre-order plaatsen. Voor het Gamechanger-niveau heb je minimaal 3000 punten nodig, wat overeenkomt met aankopen van €300.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten