LEGO x adidas Ultra Boost DNA (Limited Edition) wordt op 8 april gelanceerd

LEGO

LEGO x Adidas Ultra Boost DNA is de volgende sneaker die voor volwassenen wordt uitgebracht. De schoen wordt op 8 april 2021 om 10:00 Nederlandse tijd exclusief gelanceerd in de Adidas Online Shop. Er bestaat een kans dat er nog een hele kleine selectie wordt aangeboden in het VIP-gedeelte van de LEGO Shop, maar de vorige keer waren dat slechts enkele exemplaren.

LEGO x adidas Ultra Boost DNA

De LEGO x adidas Ultra Boost DNA kan worden gepersonaliseerd, want de transparante strepen aan de zijkanten van de schoen zijn compatibel met LEGO en kunnen worden opgevuld met 2 x 2 tegels om het uiterlijk te veranderen. Deze nieuwe LEGO-sneaker krijgt net als de overige Ultra Boost DNA-modellen een prijskaartje van €160. Voor de LEGO-steentjes hoef je niet te zorgen, want er worden rode, groene, blauwe en gele tegels meegeleverd.

Het is vermoedelijk verstandig om er snel bij te zijn, want dit soort exclusieve sneakers zijn doorgaans binnen een minuut volledig uitverkocht. Adidas-klanten met een Gamechanger- of Icon-status kunnen op 6 april al een pre-order plaatsen. Voor het Gamechanger-niveau heb je minimaal 3000 punten nodig, wat overeenkomt met aankopen van €300.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten