LEGO x adidas Ultra Boost DNA (Limited Edition) wordt op 8 april gelanceerd

LEGO

LEGO x Adidas Ultra Boost DNA is de volgende sneaker die voor volwassenen wordt uitgebracht. De schoen wordt op 8 april 2021 om 10:00 Nederlandse tijd exclusief gelanceerd in de Adidas Online Shop. Er bestaat een kans dat er nog een hele kleine selectie wordt aangeboden in het VIP-gedeelte van de LEGO Shop, maar de vorige keer waren dat slechts enkele exemplaren.

LEGO x adidas Ultra Boost DNA

De LEGO x adidas Ultra Boost DNA kan worden gepersonaliseerd, want de transparante strepen aan de zijkanten van de schoen zijn compatibel met LEGO en kunnen worden opgevuld met 2 x 2 tegels om het uiterlijk te veranderen. Deze nieuwe LEGO-sneaker krijgt net als de overige Ultra Boost DNA-modellen een prijskaartje van €160. Voor de LEGO-steentjes hoef je niet te zorgen, want er worden rode, groene, blauwe en gele tegels meegeleverd.

Het is vermoedelijk verstandig om er snel bij te zijn, want dit soort exclusieve sneakers zijn doorgaans binnen een minuut volledig uitverkocht. Adidas-klanten met een Gamechanger- of Icon-status kunnen op 6 april al een pre-order plaatsen. Voor het Gamechanger-niveau heb je minimaal 3000 punten nodig, wat overeenkomt met aankopen van €300.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten