LEGO x Adidas ZX 8000 sneaker kopen? Zo maak je kans op een paar

LEGO

De LEGO x Adidas ZX 8000 sneaker is officieel aangekondigd en vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de loting. Het gaat om een limited edition, waardoor het niet zeker is of je daadwerkelijk een paar zal ontvangen. De trekking vindt plaats op vrijdag 25 september om 10:00 uur Nederlandse tijd. Klanten die geluk hebben, kunnen de LEGO-sneaker voor €129,99 thuis laten bezorgen. Meedoen is eenvoudig, want je hoeft alleen de Adidas-app te downloaden (iOS/Android) en de instructies op deze pagina te volgen. Lezers uit België kunnen de schoen via deze link bestellen.

Het wordt daarnaast mogelijk om de schoen in de LEGO VIP Shop te bemachtigen. De sneaker wordt daar voor 15.600 VIP-punten aangeboden, wat overeenkomt met €104, en zal ongetwijfeld binnen enkele minuten volledig zijn uitverkocht.

LEGO x Adidas ZX 8000

In de teaser was een unieke schoenendoos van LEGO-stenen te zien, maar helaas blijkt dit slechts een speciale promotieverpakking te zijn. De uiteindelijke doos komt er anders uit te zien. Adidas heeft geen gloednieuw model ontworpen, want de sneaker is in de basis een uiterst kleurrijke ZX 8000 met gele veters, een gele tussenzool, een rode zool en een blauwe hak. De voering is zwart, het LEGO-logo is op de tong genaaid en op de veters is een groene 2×3 steen geregen.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten