LEGO Xtra 40368 Christmas Accessories bestaat uit 32 onderdelen

LEGO

Er is een nieuwe LEGO Xtra-polybag aangekondigd: LEGO Xtra 40368 Christmas Accessories. Het is bijna september en dat betekent dat er weer nieuwe seizoensgebonden LEGO-producten verschijnen. In de polybag van LEGO Xtra 40368 Christmas Accessories vinden we zoals je van de productnaam verwacht verschillende kerstaccessoires. Wil jij je favoriete set voorzien van een kerstthema dan kun je aan de slag met witte bladelementen, gouden hekstenen en een wit hondenstuk.

LEGO Xtra 40368 Christmas Accessories

De LEGO Xtra-serie is gecreëerd om accessoires en bouwproducten uit te brengen om bestaande sets te vernieuwen. Op de afbeelding van de verpakking is een sneeuwpop, snoepgoed en minifiguuraccessoires te zien, waaronder een zak, ski’s en een hoed. In het zakje bevinden zich 32 onderdelen en de prijs zal rond de 3,99 euro komen te liggen. Vanaf begin september moet de polybag beschikbaar zijn.

Eerder deze week werd ook al LEGO 853907 Toy Soldier Ornament gepresenteerd. Dit ornament bestaat uit een speelgoedsoldaat met verpakte cadeaus, die je kan plaatsen in een kerstbal. Op 1 september verschijnen ook nog vier adventskalenders zodat fans tot kerstdag kunnen aftellen met kleine LEGO-builds en minifiguren.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten