Mario Day (Mar10) 2022: verschillende LEGO-sets en Nintendo Switch-games in de aanbieding

LEGO LEGO Super Mario

Nintendo viert verschillende van zijn spellen op specifieke dagen gedurende het jaar en vandaag is het tijd voor Mario Day, ook wel bekend als Mar10. Deze dag wordt doorgaans gebruikt om nieuwe producten aan te kondigen en ook zijn er heel veel Mario-producten in de aanbieding, waaronder Nintendo Switch-games en LEGO Super Mario-sets. Wij hebben op deze pagina alle deals voor je op een rij gezet.

Mario Day (Mar10) 2022

Nintendo Switch

Voor de Nintendo Switch zijn flink wat Mario-games in de aanbieding. Alleen vandaag kun je profiteren van de volgende scherp geprijsde titels:

LEGO Super Mario

Niet alleen voor de gamers zijn er goede deals te scoren, want ook zijn er verschillende LEGO Super Mario-sets in de aanbieding. Daarnaast zullen er later vandaag ook nog enkele nieuwe sets worden aangekondigd, die afgelopen dinsdag al vroegtijdig werden gelekt.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten