Meer beelden van LEGO Star Wars 75326 Boba Fett’s Palace

LEGO LEGO Star Wars

De finale van het eerste seizoen van The Book of Boba Fett is vandaag en dat is een mooi moment om de eerste beelden van LEGO Star Wars 75326 Boba Fett’s Palace met jullie te delen. Het model moet nog officieel worden aangekondigd, maar we kunnen al verklappen dat Boba Fett’s Palace vanaf 1 maart beschikbaar is in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €99,99.

Update 14/02 → LEGO Star Wars 75326 Boba Fett’s Palace is inmiddels ook opgedoken bij Amazon Duitsland. De set zou zou al op 15 februari verschijnen en is al te bestellen voor €80,12. We verwachten dat het om een fout gaat, echter kunnen we nu ook alle beelden van de set met jullie delen.

LEGO Star Wars 75326 Boba Fett’s Palace

LEGO Star Wars 75326 Boba Fett’s Palace bestaat uit 732 stenen en bevat 7 minifiguren: Boba Fett, Fennec Shand, Bib Fortuna, een Gamorrean Guard, een Quarren, een Weequay en Rystáll Sant. Het lijkt er dus op dat de set is gebaseerd op de teaser voor The Book of Boba Fett-serie aan het einde van het tweede seizoen The Mandalorian. In de scène bestormen Boba Fett en zijn handlangster Fennec Shand het voormalige paleis van Jabba, op wiens troon nu Bib Fortuna zit.

  • Setnummer: 75326
  • Naam: Boba Fett’s Palace
  • Thema: Star Wars
  • Aantal stenen: 732
  • Aantal minifiguren: 7
  • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NLBE
  • Releasedatum:1 maart 2022
  • Aanbevolen leeftijd: 9+

LEGO Star Wars 9516 Jabba’s Palace (2012)

De set bestaat uit drie gebouwen: een ingang, een troon, en tafelzitplaatsen. Daarnaast zijn er veel accessoires zijn te zien rondom de troon. LEGO bracht in 2012 al LEGO Star Wars 9516 Jabba’s Palace op de markt, echter heeft het bedrijf er ditmaal voor gekozen om de nadruk te leggen op de troon in plaats van het volledige paleis. De set ontving destijds ook de nodige kritiek omdat de vorm van het dak op een moskee zou lijken. In 2013 kondigde LEGO aan dat de set in 2014 zou verdwijnen, hoewel het Deense bedrijf ontkende dat de verkoopstop te maken had met de controverse. “Producten uit het LEGO Star Wars-assortiment kennen een verkoopcyclus van één tot drie jaar. Daarna schrappen we ze uit ons aanbod”, aldus LEGO.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten