Mogelijk LEGO Collectible Minifigures-serie van de Muppets in ontwikkeling

LEGO LEGO Disney

De LEGO Collectible Minifigures 71030 Looney Tunes-serie werd eerder dit jaar uitermate positief ontvangen en volgend jaar kunnen verzamelaars mogelijk uitkijken naar de Muppets. Het gerucht dat op sociale media verscheen sluit aan bij een opmerking van LEGO Group’s Vice President of Design Matthew Ashton.

LEGO Collectible Minifigures: The Muppets

Op Instagram liet Ashton weten dat zijn droomserie minifiguren werkelijkheid aan het worden was en in 2022 op de markt zal worden gebracht. Dat betekent dat er een gloednieuwe serie in ontwikkeling is in plaats van tweede of derde reeks minifiguren van een van de bestaande thema’s.

We hebben helaas nog geen informatie over de releasedatum en de 12 personages die als minifiguren zullen verschijnen. De kans is desondanks groot dat Kermit de Kikker, Miss Piggy en Fozzie Beer in ieder geval deel zullen uitmaken van het aanbod.

In de afgelopen zijn de Muppets minder zichtbaar geweest, echter verscheen er in 2020 een gloednieuwe serie op Disney+. Muppets Now bestaat uit meerdere verschillende segmenten die door middel van een Raamvertelling met Scooter aan elkaar worden gekoppeld. De segmenten betreffen een spelshow, een kookprogramma en een talkshow. In de serie worden twee nieuwe personages geïntroduceerd: Joe the Legal Weasel en Beverly Plume.

Eind 2021 gaan er weer een hoop LEGO-sets met pensioen. Mocht je nog een van de sets van dit overzicht willen bemachtigen, dan doe je er verstandig aan om er zo snel mogelijk bij te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten