Nieuwe details over LEGO Ideas 21330 Home Alone gepubliceerd

LEGO LEGO Ideas

Het laatste kwartaal van het jaar is aangebroken en dat betekent dat het ook bijna tijd is voor LEGO Ideas 21330 Home Alone. De set zelf is helaas nog niet gespot, maar dankzij een gelekt stickervel kunnen we al wel enkele details bevestigen. Het lichtgrijs-blauwe Dodge Ram busje van Harry & Marv met ‘Oh-Kay Plumbing and Heating’ op de zijkant zal onderdeel uitmaken van de set. Daarnaast zien we stickers voor de pizzadozen van Little Nero’s Pizza, portretfoto’s van het gezin, een cardboard van Michael Jordan en de gangster op televisie waarmee Kevin de pizzabezorger afschrikt.

Update → LEGO Ideas 21330 McAllister House – Home Alone is officieel aangekondigd

 • Setnummer: 21330
 • Naam: Home Alone – McCallister’s House
 • Serie: Ideas
 • Aantal stenen: onbekend
 • Aantal minifiguren: 5
 • Prijs: €249,99 in LEGO Shop NL | BE
 • Releasedatum: november 2021
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Ideas 21330 Home Alone zou minifiguren bevatten van Kevin, Kevin’s moeder, Harry & Marv en Marley bevatten. De set wordt naar verluidt in november exclusief in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop uitgebracht voor €249,99. De release van de LEGO-set gaat vermoedelijk gepaard met een nieuwe film, want de film Home Sweet Home Alone zou op 12 november in première gaan op Disney+. Home Sweet Home Alone is het vijfde vervolg op het origineel Home Alone, dat in 1990 verscheen.

LEGO Ideas 21330 Home Alone

Het originele LEGO Ideas-project van Adwind wist in 298 dagen de mijlpaal van 10.000 stemmen. Het huis bestaat uit meer dan 3000 stenen inclusief de accessoires en de 3 minifiguren van Kevin en de inbrekers Harry en Marv. Er is ook een boom met de kleine boomhut, die via een touw verbonden is met het huis en door Kevin kan worden gebruikt als ontsnappingsroute. De daken kunnen worden verwijderd en het huis zelf kan worden geopend om scènes van de film na te spelen. Verder bestaat uit het interieur uit de grote hal, de keuken met eethoek, de trap, de slaapkamer van de ouders, de kamer van Buzz, twee badkamers en een berging.

LEGO viert in augustus zijn 90ste verjaardag met de komst van enkele iconische sets, waaronder LEGO Icons 10305 Lion Knight’s Castle en 10497 Galaxy Explorer. Maar niet alleen oude thema’s worden nieuw leven in geblazen, want je kan ook uitkijken naar de LEGO Atari 2600, Chevrolet Camaro Z/28 1969, Marvel’s Sanctum Sanctorum en nog heel veel meer. Bij aankopen vanaf €150 ontvang je tot en met 14 augustus LEGO 40567 Forestmen’s Hideout als cadeau.

2 Reacties

 1. Waaauuuuww wat een geweldig mooie set

  Reageer
 2. Kan niet wachten… moest het mogelijk zijn, hij was al besteld😁

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten