Nieuwe foto’s van LEGO x Adidas ZX 8000 sneaker gepubliceerd

LEGO

LEGO publiceerde vorige week de eerste teaser voor de LEGO x Adidas ZX 8000 sneaker. We hoeven echter niet langer te wachten op de onthulling, want de Instagram-account van Highsnobiety heeft al een unboxing video van de sneaker geplaatst. In de LEGO Shop is er inmiddels ook een pagina voor de samenwerking online gegaan, hoewel het nog onduidelijk is of ze ook door LEGO zelf worden verkocht. Lezers uit Belgie kunnen de pagina via deze link bezoeken.

LEGO x Adidas ZX 8000

In de teaser was een unieke schoenendoos van LEGO-stenen te zien, maar helaas blijkt dit slechts een speciale promotieverpakking te zijn. De uiteindelijke doos komt er anders uit te zien. Adidas heeft geen gloednieuw model ontworpen, want de sneaker is in de basis een uiterst kleurrijke ZX 8000 met gele veters, een gele tussenzool, een rode zool en een blauwe hak. De voering is zwart, het LEGO-logo is op de tong genaaid en op de veters is een groene 2×3 steen geregen.

De officiële presentatie van de LEGO x Adidas ZX 8000 vindt vermoedelijk plaats op 20 september. Op de barcode in de teaser is de datum van 25-09-2020 zichtbaar en het is aannemelijk dat de sneaker op deze datum in de verkoop gaat. De adviesprijs van de schoen zou €129,99 bedragen. Het is nog onbekend welke winkels de sneaker gaan aanbieden.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten