Nieuwe LEGO-campus in Billund krijgt steeds meer vorm

LEGO

LEGO heeft met behulp van een drone beelden gedeeld van de nieuwe campus die in aanbouw is in Billund, de thuishaven van het bedrijf. De nieuwe campus zorgt voor veel nieuwe kantoorruimte en andere faciliteiten voor werknemers van het bedrijf. De bouw is in 2017 van start gegaan en de eerste groep werknemers zal later dit jaar verhuizen, terwijl de bouw van de campus pas in 2021 wordt afgerond.

Het nieuwe beeldmateriaal toont de vooruitgang die tot nu toe is geboekt.

Een gigantische steen werd onlangs geplaatst boven de ingang van de nieuwe campus, die in eerste instantie 2000 werknemers zal huisvesten, inclusief senior management. De campus moet de hub worden voor de verschillende omliggende gebouwen en zal onder andere worden voorzien van een sportschool.

De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt 52.000 vierkante meter. LEGO beschrijft het concept zelf als volgt: “De architecturale vorm van het gebouw zorgt voor optimale daglichtomstandigheden voor de gehele kantoorruimte. Het nieuwe gebouw komt overeen met het ontwikkelingsplan van de stad Billund. “

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten