Nieuwe LEGO Technic 2021-sets nu te koop: Ferrari 488 GTE, McLaren Senna GTR, Jeep Wrangler en meer

LEGO LEGO Technic

De nieuwe LEGO Technic-sets zouden aanvankelijk vanaf 1 januari 2021 te koop zijn, maar het Deense bedrijf heeft de lancering enkele dagen naar voren gehaald. Vanaf vandaag zijn de nieuwe modellen namelijk uit voorraad in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Dat is goed nieuws, want hierdoor ontvang je ook nog de LEGO 40416 ijsbaan cadeau bij bestellingen vanaf €150. Lezers uit België kunnen het cadeau via deze link bekijken.

Lees ook → Een overzicht van alle LEGO-sets die met pensioen gaan

LEGO Technic 2021

LEGO Technic 42116 Mini-graver

De LEGO Technic 42116 Mini-graver heeft een adviesprijs van €9,99. Het betreft een rode schranklader met zwarte, blauwe en witte elementen. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en er is ook een B-model beschikbaar.

LEGO Technic 42117 Racevliegtuig

De tweede set is het LEGO Technic 42117 Racevliegtuig dat eveneens is voorzien van een prijskaartje van €9,99. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en gekleurd in turkoois/wit met oranje accenten. Je kan het vliegtuig ook ombouwen tot een straaljager.

LEGO Technic 42118 Monster Jam Grave Digger

Dit is het eerste pull-back voertuig met een licentie: Monster Jam. Het motorsportevenement met monstertrucks, dat vooral bekend is in de VS, brengt ons de LEGO Technic 42118 Monster Jam Grave Digger, een van de bekendste monstertrucks op de show. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan worden omgebouwd tot een B-model.

LEGO Technic 42119 Monster Jam Max-D

De tweede pull-back auto is de LEGO Technic 42119 Monster Jam Max-D. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en hier is ook een B-model aanwezig. Max-D staat ook wel bekend als ‘Maximum Destruction’ en is een van de bekendere trucks in de Monster Jam-franchise.

LEGO Technic 42122 Jeep Wrangler

De LEGO Technic 42122 Jeep Wrangler is de volgende set met licentie en verschijnt in het geel. Dit model bevat authentieke Jeep Wrangler-details, zoals de klassieke ronde koplampen, een grille met zeven sleuven, een groot reservewiel en stoelen achterin die neergeklapt kunnen worden. De set is bedoeld voor kinderen van 9 jaar en ouder.

LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR

In 2021 verschijnt er ook een nieuwe auto van McLaren: LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR. De McLaren Senna GTR kent zijn gelijke niet. En deze geweldige LEGO Technic speelgoedversie is al net zo indrukwekkend. Bewonder de V8-motor met bewegende zuigers, de beroemde dihedrale deuren die open kunnen en authentieke stickers en kleuren, net als bij de echte auto. Maak bochten met het stuur en geef het model een mooi plekje waar het veel bekijks krijgt. De prachtige bolide komt in blauw/zwart en is geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder.

LEGO Technic 42124 Terreinbuggy

LEGO Technic 42124 Terreinbuggy is het kleinste Control+ voertuig dat LEGO heeft gemaakt. Download de gratis CONTROL+ app om deze terreinbuggy echt op de proef te stellen. Gebruik de app om voor- en achteruit te rijden, te sturen en stunts uit te voeren. Er valt nog veel meer te ontdekken, zoals verschillende bedieningsfuncties, geluidseffecten, uitdagingen en prestaties. De set is bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar en is ontworpen in de kleuren paars, blauw en zwart.

LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE

Voor volwassenen heeft het Deense bedrijf LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE ontworpen. Dit is ook de grootste set van de nieuwe modellen. Dit model van een racewagen lijkt sprekend op de echte endurance racer van Ferrari en zit vol realistische details. Zo beschikt het model over voor- en achterwielophanging, deuren die open kunnen, een V8-motor met bewegende zuigers en een stuur om de auto bochten te laten maken. De originele stickers en de authentieke kleuren maken dit legendarische model helemaal af.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten