Ontvang bij Bol.com 20% korting op kleine selectie LEGO Star Wars-sets

LEGO LEGO aanbiedingen

Je krijgt bij Bol.com momenteel 20% korting op een selectie van LEGO Star Wars-sets. Het aanbod is met slechts 5 sets niet bepaald groot te noemen, maar de prijzen zijn niet verkeerd. Helaas moet je om in aanmerking te komen voor de korting wel een Select-abonnement hebben. Dit zijn de deals:

De kans is groot dat Amazon Nederland in de ochtend met de prijzen meegaat, wat als voordeel heeft dat je geen Select-abonnement nodig hebt. Deze sets zijn leverbaar bij Amazon:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten