Opening LEGO Store Amsterdam op Black Friday 2019: Alles wat je moet weten

LEGO LEGO VIP

De LEGO Flagship Store in Amsterdam opent op 29 november, Black Friday 2019, zijn deuren. De lancering gaat gepaard met verschillende exclusieve promoties, zoals een windmolen, Amsterdam BrickHeadz, Black Friday-deals en een tegeltje. Je kan de LEGO Flagship Store in Amsterdam vinden aan de Kalverstraat 57 ter hoogte van de kruising met de Duifjessteeg, naast Bershka.

→ Tip: Geen zin om te wachten? Bekijk hier dan alle online LEGO Black Friday 2019-deals

Opening LEGO Flagship Store Amsterdam

De deuren van de LEGO Flagship Store Amsterdam gaan om 12:00 open. LEGO verwacht echter een grote drukte en heeft daarom besloten om gebruik te maken van polsbandjes met een tijdslot. Deze polsbandjes worden gratis uitgedeeld en geven je 45 minuten toegang tot de winkel. Je krijgt daarbij een specifiek tijdslot en het is verstandig om 20 minuten voor aanvang van dit moment weer bij de LEGO Shop aanwezig te zijn. Hoe eerder je komt voor het polsbandje, des te vroeger je naar binnen kan.

“We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

LEGO Black Friday

LEGO heeft bekendgemaakt dat LEGO Ideas Saturn V (laagste prijs ooit) en Harry Potter Hogwarts Express op LEGO Black Friday 2019 met 30 procent korting worden aangeboden. Daarnaast wordt LEGO DC Batman 76139 1989 Batmobile op 29 november exclusief gelanceerd in de LEGO Shop. Bovendien ontvang je tot en met 5 december de LEGO 40433 Batmobile (beperkte oplage) cadeau. Deze deals zijn beschikbaar in de LEGO Store en LEGO Online Store.

Windmolen

De LEGO Flagship Store bestaat uit twee verdiepingen en is voorzien verschillende items die verwijzen naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur. In de winkel zal een 3,25 meter hoge windmolen zijn te vinden, die uit maar liefst 885.757 stenen bestaat en 1820 kilo weegt. Er waren in totaal 3140 manuren nodig om de windmolen te bouwen. Daarnaast kunnen bezoekers hun gezicht omzetten in een mozaïek van LEGO-stenen met de Mozaïek Maker.

Schilderijen

In de LEGO Store zullen ook enkele schilderijen zijn te zien van beroemdste schilders van Nederland, waaronder werken van Vincent van Gogh en Johannes Vermeer

Exclusieve promoties

Bezoekers kunnen uitkijken naar verschillende exclusieve items die speciaal voor de Amsterdamse LEGO Store zijn ontworpen. Op 29 november ontvangen VIP-leden bij besteding van 75 euro of meer een Limited Edition LEGO Windmolen. Nog geen LEGO VIP? Registreer dan hier kosteloos een VIP-account. Bij een bezoek aan de winkel krijg je het ‘I Love LEGO Store Amsterdam’-tegeltje cadeau. Ten slotte zijn er vanaf 3 tot en met 5 december 2019 LEGO Store Amsterdam BrickHeadz Collectables als cadeaus beschikbaar bij besteding van 75 euro of meer.

Eerder dit jaar opende de LEGO Store in Utrecht zijn deuren al.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

4 Reacties

 1. Goedemiddag,

  Vanaf hoe laat worden de polsbandjes uitgereikt?

  Met vriendelijke groet,
  Marco Eeken

  Reageer
  • How do you get arm bands ?

   Reageer
   • Visit the store, there will probably be a queue where they hand out the bands.

    Reageer
  • Dat is voor mij onbekend.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten