LEGO Store Den Haag gaat deze maand zijn deuren openen

LEGO

LEGO heeft bekendgemaakt dat de nieuwe LEGO Store in Den Haag op 27 oktober zijn deuren gaat openen. De winkel bevindt zich op het adres Spuistraat 10 (2511 BE). Het wordt alweer de vierde LEGO Store in de Randstad; in de afgelopen jaren werden er winkels geopend in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam.

We hadden gehoopt op wat meer spreiding, maar voorlopig zullen fans uit andere delen van het land de nodige kilometers moeten afleggen om een LEGO Store te bezoeken. Volgens LEGO gaat de winkel in Den Haag de nieuwste ‘retailervaring’ van het bedrijf leveren met interactief plezier voor alle leeftijden. De winkel krijgt een LEGO Pick & Build-muur: deze muur laat bouwers de exacte elementen kiezen die ze nodig hebben voor hun modellen.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

4 Reacties

 1. Nu nog Rotterdam

  Reageer
 2. Ja jammer. Met Lego stores in Leidschendam en Scheveningen was een andere locatie, bijvoorbeeld Groningen, Assen of Zwolle misschien beter geweest.

  Reageer
 3. Volgens info oude H&M pand in Den Haag

  Reageer
 4. Weer eentje in de rampstad?
  Hoe kunnen ze de mensen daar dat nu aandoen? Nu staan ze voor de moeilijke keuze naar wèlke Lego store ze nu gaan. Ik vind dat wel een beetje onmenselijk van Lego hoor.
  Terwijl ze de mensen die in het Zuiden, Oosten en het Noorden dit leed besparen, gaan ze genadeloos los op de rampstedelingen.

  Jammer hoor.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten