Opening LEGO Store Leidschendam verplaatst naar voorjaar 2021

LEGO

LEGO-fans moeten nog even geduld hebben want de opening van het nieuwe winkelcentrum van Nederland wordt verplaatst naar het voorjaar 2021. De nieuwe LEGO Store gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands ondergaat nu een ingrijpend renovatie-en uitbreidingsproject ter waarde van €550 miljoen euro. Deze unieke locatie in Leidschendam krijgt een volledig overdekt winkelcentrum die compleet anders wordt als ieder ander winkelcentrum in Nederland. Kom vanaf de lente dus zeker met je gezin langs voor een dagje uit.

LEGO Store in Leidschendam

De nieuwe LEGO Store in Leidschendam ligt maar 5 kilometer van Den Haag, wordt ruim 310 m2 en is het perfecte reisdoel voor alle fans van de steentjes. Naast unieke lokale merken die nergens anders in Nederland te vinden zijn, biedt de locatie ook nationale en internationale merken om voor iedereen de perfecte beleving mee te geven.

De nieuwe LEGO Store zal niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook een diversiteit aan spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt. Denk aan:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een Minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

De toekomstige LEGO Store Manager van LEGO Store Leidschendam zegt: ‘We kunnen niet wachten om meer speelervaringen, plezier en bouwsels naar Leidschendam te brengen. De nieuwe winkel komt stampvol met spannende en omvangrijke LEGO bouwsels, speelruimtes en activiteiten te staan. Je kunt zelfs je eigen minifiguur bouwen en mee naar huis nemen, wat uniek is voor LEGO Stores.’

Bovendien zal de gloednieuwe LEGO winkel het volledige assortiment spannende nieuwe producten aanbieden die alleen rechtstreeks verkrijgbaar zijn in LEGO winkels en op LEGO.com

En alsof dat nog niet genoeg is zal de nieuwe winkel ook tal van voordelen bieden voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij aankoop, dubbele-puntenacties en nog veel meer.

LEGO Store Leidschendam kijkt er naar uit om zijn deuren voorjaar 2021 te openen en een feestelijke opening te geven!

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten