Problemen in LEGO Shop opgelost: Insiders-kortingscodes zijn nu aan te vragen

LEGO LEGO aanbiedingen

De problemen in het Nederlandse en Belgische Rewards Center zijn opgelost. Je kan nu de kortingscodes voor de geselecteerde sets aanvragen. Het aantal codes is beperkt, dus het is verstandig om ze zo snel mogelijk aan te vragen. Maximaal 1 code per set. De aanbiedingen zijn beschikbaar tot en met 27 november 2023 (of zolang de voorraad strekt), echter zijn er dit weekend dubbele Insiders-punten te verdienen en meerdere GWP’s: LEGO 40601 Majisto’s Magical Workshop, LEGO 40602 Winter Market Stall en LEGO 5008259 Cookie Stamps & Mug Set.

Update → LEGO heeft het Insiders-weekend vanwege de problemen met een dag verlengd. Je kan nu tot en met maandag 20 november 2023 dubbele Insiders-punten scoren.

LEGO Shop aanbiedingen

De vetgedrukte sets in het overzicht hebben het label ‘Laatste kans’ meegekregen en zullen vrijwel zeker het snelst uitverkocht raken, wees er dus snel bij. Je kan vanaf 17 november in het Nederlandse en Belgische Rewards Center een code aanvragen die je kunt gebruiken om de korting toe te passen tijdens het afrekenen.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

2 Reacties

  1. Zitten leuke sets tussen, maar helaas ook maximaal 1 code per bestelling. Dus niet meerdere te combineren om aan een GWP te komen

    Reageer
  2. Je kan helaas niet twee aanbiedingen in 1 bestelling doen. Systeem staat niet toe dat je twee promocodes gebruikt voor bijvoorbeeld de John Deere set en de smid set.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten