Laatste kans: Vraag hier je code aan voor LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue als extra cadeau bij aankoop

LEGO LEGO aanbiedingen

In samenwerking met LEGO hebben we opnieuw een cadeau bij aankoop voor jullie. Hier op deze pagina kun je kosteloos een unieke code bemachtigen, waarmee je LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue als een extra GWP ontvangt in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Dit cadeau wordt toegevoegd aan alle bestellingen vanaf €100. Je kunt de code eenvoudig genereren met de knop hieronder. Wees er snel bij, want deze promotie is geldig tot en met 31 maart 2024 en er zijn in totaal 1200 exemplaren beschikbaar.

Lees ook → Verschillende sets in de aanbieding tijdens LEGO Shop paasuitverkoop

Klik om de code te onthullen

Deze promotie is eventueel te combineren met de volgende GWP’s:

LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue

Bij elke aanschaf van €100 of meer krijg je nu kosteloos LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue, op voorwaarde dat je de bijbehorende code gebruikt. De set bestaat uit 162 stenen en wordt geleverd met drie minifiguren: twee paramedici met een draagbaar brancard en een mountainbiker die betrokken is geweest bij een ongeluk. Het voertuig is 7 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. De brancard kan worden opgeborgen in de ambulance.

 • Naam: 4×4 Off-Road Ambulance Rescue
 • Thema: City
 • Setnummer: 40582
 • Aantal stenen: 162
 • Aantal minifiguren: 3
 • Prijs: gratis bij aankopen vanaf €100 in LEGO Shop NL | BE
 • Periode: 1 februari tot en met 31 maart 2024 (of zolang de voorraad strekt)
 • Leeftijd: 6+
In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

2 Reacties

 1. Hallo, kan het zijn dat ik de link niet zie ivm 4×4 Terreinambulance redding ?

  Reageer
  • Je moet de knop ‘Klik om de code te onthullen’ aanklikken en daarna deze code invoeren bij het afrekenen. De set wordt hierna aan je winkelmandje toegevoegd (vanaf €100).

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten